Verwarming & sanitair: meer comfort met minder energie

Van eenvoudig tot luxueus, wij verzorgen de volledige installatie van jouw sanitair en verwarming tot in de puntjes. Tegenwoordig ligt de nadruk bij verwarming en sanitair op een zo laag mogelijk energieverbruik. En terecht! Toch hoeft dat helemaal niet ten koste te gaan van jouw comfort. Er zijn vandaag genoeg systemen op de markt die prestaties en comfort combineren.

Verwarming of sanitair nodig? Vraag ons een offerte.

Zuinig verwarmen, comfortabel leven

Of je woning nu bijna-energieneutraal (BEN) is of niet, het gebruik van hernieuwbare energie is een toekomstgerichte keuze, en zowel goed voor het milieu als voor je portemonnee. Fossiele brandstoffen (gas of olie) zijn met een BEN-woning niet helemaal uitgesloten, maar echt aangeraden worden ze niet.

Wil je zuinig en milieuvriendelijk combineren, dan is een vloerverwarmingssysteem op basis van een warmtepomp een uitstekende keuze.

Vloerverwarming heeft veel voordelen:

  • Laag energieverbruik
  • Weinig onderhoud
  • Esthetisch, want radiatoren zijn niet nodig

Als je je vloerverwarming laat werken op basis van een warmtepomp, dan heb je pas echt een goed rendement. Een warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de grond, de zon, het grondwater of de lucht. Een warmtepomp is ideaal voor systemen met een lage afgiftetemperatuur. Bij vloerverwarming ligt die temperatuur rond de 35°C ligt, wat relatief laag is.

Comfortabel en aantrekkelijk sanitair

In moderne woningen moet een badkamer er goed uit zien. Daarnaast willen mensen uiteraard ook comfort, een badkamer die onderhoudsvrij is en - als het even kan - energiezuinig is. Aan die mix van wensen proberen wij zo veel mogelijk te voldoen. Contacteer ons gerust voor een offerte voor een complete badkamerinstallatie of sanitaire installatie of voor installatie van een waterbehandelingssysteem (waterverzachter).

Dit zijn slechts enkele van onze stokpaardjes:

  • Zonneboilers: Verwarm je water voor huishoudelijk gebruik (douche, afwas, enz.) op met de energie van de zon en bespaar meteen tot 70% van je energiefactuur.
  • Warmtepompboiler: De nieuwste hit in de wereld van het sanitair. Een warmtepompboiler haalt warmte uit de lucht en gebruikt die om water op te warmen. Een uiterst efficiënt systeem voor een relatief lage investering.
  • Designbadkamers: Het oog wil ook wat. Wij bieden een grote keuze aan merken en stijlen om van jouw badkamer een oase van rust en comfort te maken.
  • Inloopdouches: Esthetisch, comfortabel en eenvoudig in onderhoud. Er zijn tal van redenen om voor een inloopdouche te kiezen. Wij installeren jouw inloopdouche met kennis van zaken en oog voor afwerking.
  • Vervangen van een bad door een douche: Met is het mogelijk om eenvoudig en snel een bad te vervangen door een ruime douche, zonder grote werkzaamheden.

Maar we hebben meer in onze mars dan dat. Daag ons gerust uit met jouw project.

Contacteer ons voor vragen over verwarming & sanitair

De technologie op het vlak van verwarming en sanitair verandert voortdurend. Gelukkig blijven wij hiervan op de hoogte. Zeker met het oog op de invoering van de BEN-normen in 2021 doe je er goed aan om vooruit te kijken. Heb je een vraag over verwarming en sanitair? Laat het ons weten. Bellen kan ook: 0495 27 14 96 (Kevin) of 0495 79 58 53 (Cedriek).

Meer info of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.