Over ons

Mebutec bestaat uit Kevin Buyse en Cedriek Merlevede. en is actief als installateur voor elektriciteitswerken, verwarming, sanitair, domotica, en nog veel meer. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de sector, startte Kevin in 2016 zijn eigen zaak op. Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn besliste hij in 2018 om samen met Cedriek Mebutec op te richten. Hun ambitie is om mensen met bouwplannen kwaliteitsvolle diensten aan te bieden aan faire prijzen, zodat ze met een goed gevoel kunnen genieten van hun woning.

Vakman nodig voor jouw woning? Vraag een offerte.

Installateur voor elektriciteit, verwarming en sanitair in West-Vlaanderen

De zaak telt 2 uitvalshoeken. Enerzijds is het werkterrein de streek rond  Langemark-Poelkapelle, Ieper en Kortrijk, en anderzijds is dat Heuvelland. Maar ook in de rest van West-Vlaanderen kan je rekenen op onze diensten. Wij werken zowel voor residentiële nieuwbouw- als voor renovatieprojecten.

Er zijn veel goede vakmannen in West-Vlaanderen, maar misschien kan jij je wel vinden in de accenten die wij leggen in ons aanbod? Een overzichtje …

Totaalprojecten voor jouw comfort

Wie bouwt, kan ervan meespreken: de overdracht en opvolging tussen verschillende stielmannen laat soms te wensen over. Daarom bieden wij graag totaalprojecten aan. Dat wil zeggen: één aannemer & één aanspreekpunt voor alle elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Jouw voordeel: er is geen overdracht, dus geen gedoe of discussies. En bovendien komt het vaak goedkoper uit.

Energiezuinig wonen: BEN je mee?

Nu is het tijd om de kar te springen van energiezuinig wonen. Waarom? Omdat we in Vlaanderen en Europa vanaf 2021 alleen nog maar bouwen volgens de BEN-norm. BEN-woningen verbruiken weinig energie voor je verwarming, koeling, sanitair warm water en ventilatie. Bovendien halen ze hun energie uit hernieuwbare bronnen. Vandaar de naam BEN: Bijna-EnergieNeutraal.

BEN-woningen bieden een hoger leefcomfort met veel minder energie. Maar wat meer is: wie niet mee is met BEN, wordt daar binnenkort (financieel) voor afgestraft. Maar geen nood: wij weten raad met BEN, met energiezuinig wonen, en met alle moderne technieken die daarvoor voorhanden zijn.

Jong en ambitieus

De technologie ontwikkelt zich snel en zonder ophouden. Denk maar aan de vele mogelijkheden rond domotica en energiezuinig wonen. Daarom vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Wij volgen voortdurend bijscholing en zorgen ervoor dat we de meest recente certificaten behalen op het vlak van sanitair, verwarming (o.a. GI en GII), koeltechnieken en klimatisatie.

Tijd voor een gesprek?

Laat ons weten wat jouw bouwplannen zijn. Misschien vormen wij wel een goede match voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject.