Verlichting: sfeervol en energiezuinig gaan hand in hand

Verlichting bepaalt in grote mate de sfeer van jouw huis. Wij verzorgen zowel jouw binnen- en buitenverlichting met de grootste zorg. Als je dat wenst, koppelen we ook de verlichting aan jouw domoticasysteem. Maar je denkt waarschijnlijk ook aan de portemonnee! LED-verlichting is vandaag de meest aangeraden weg, want LEDs zijn zowel ecologisch als economisch interessant.

Op zoek naar een vakman voor jouw verlichting? Vraag een offerte.

LED-verlichting: economisch en energiezuinig

Gloeilampen en halogeenverlichting verdwijnen stilletjes aan naar de achtergrond. Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties wordt vandaag resoluut voor LED-verlichting gekozen, en dat ondanks de hogere aankoopprijs.

Waarom kiezen voor LED?

  • Laag energieverbruik: de aankoopprijs is snel terug verdiend.
  • LEDs helpen je om het e-peil van je woning laag te houden
  • LEDs hebben een lange levensduur.
  • LEDs geven een hoge helderheid.

Creatief met sfeerverlichting

Denk je aan renovatie van je keuken, badkamer of woonkamer? Heb je dan al eens aan sfeerverlichting gedacht? Sfeerverlichting geeft een extra finishing touch aan jouw woning en kan bepaalde aspecten van je woning meer in de verf zetten. Er zijn heel veel types sfeerverlichting op de markt, en er zijn even veel redenen waarom je voor sfeerverlichting kan kiezen, onder meer:

  • Sfeerverlichting brengt een rustgevende sfeer in je woning.
  • Sfeerverlichting voegt creativiteit toe aan de inrichting van je woning.
  • Sfeerverlichting kan bepaalde onderdelen van jouw woning in de kijker zetten.

Je zoekt een elektricien met ervaring in sfeerverlichting? Mail ons of geef ons een belletje (0495 27 14 96) voor meer advies.

Tuinverlichting maakt het af.

Veel mensen verstaan de kunst om hun tuin om te toveren in een oase van rust en sfeer. Naast tuindecoratie kan je natuurlijk niet om tuinverlichting heen. Er zijn heel veel types tuinverlichting op de markt die jouw tuin een totaal nieuwe look kunnen geven.

Contacteer ons gerust voor een offerte op maat voor het installeren van jouw tuinverlichting.

Betrouwbare partners voor lichtstudie

Hoe kan ik mijn woning zo efficiënt mogelijk verlichten? Hoe creëer ik de juiste sfeer met behulp van binnen- of buitenverlichting? Een lichtstudie kan je belangrijke nieuwe en interessante inzichten opleveren om jouw woning nog meer aan te passen aan je wensen.

Een lichtstudie is specialistenwerk. Daarom doen wij een beroep op betrouwbare en ervaren partners. Op basis van jouw grondplan en budget, zorgen zij voor een gedetailleerde uittekening van de lichtpunten en bijhorend lichtplan.

Vragen? Laat ons praten!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor verlichting in jouw nieuwbouw of renovatieproject?  Laat het ons weten. Wij leggen je de mogelijkheden haarfijn uit. Vraag gerust een offerte aan of bel: 0495 27 14 96 (Kevin) of 0495 79 58 53 (Cedriek).

Meer info of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.