Domotica: controleer je huis met één druk op de knop

domoticaDomotica is nauwelijks nog weg te denken uit het moderne huis van vandaag. Residentiële domoticasystemen kunnen jouw huis een totaal nieuw karakter geven. En wat meer is: domotica maakt het dagelijkse leven heel wat aangenamer.

Wij installeren voor jou graag de domoticasystemen van Niko of BTicino. Van eenvoudig tot geavanceerd; bij deze merken vind je zeker een systeem dat bij je wensen past. Onze domoticasystemen kunnen worden bediend met drukknoppen, met wireless afstandsbediening, en zelfs met je smartphone.

Op zoek naar een vakman voor jouw domotica? Vraag een offerte.

Domotica: wat zijn de mogelijkheden?

Er is weinig wat je niet kunt doen met domotica. Een heleboel functionaliteit is beschikbaar met één druk op de knop:

  • Licht: Controleer je verlichting vanaf een controlepaneel of via drukknoppen in aparte ruimtes. Dim je lichten of laat ze van kleur veranderen, volgens jouw thuissituatie.
  • Verwarming & ventilatie: Regel het klimaat in elke zone van je huis op een intelligente manier, en bespaar meteen ook op je energieverbruik.
  • Veiligheid: Controleer je alarmsysteem van op afstand en blijf op de hoogte van mogelijke inbraken, overstromingen of gaslekken.
  • Beeld & geluid: Koppel jouw audio- en videosystemen aan domotica, en begin pas echt te genieten van jouw entertainment.

Waarom kiezen voor domotica met MEBUTEC? 

  • No nonsense, wel resultaten: Domotica is geen toekomstmuziek, maar een betaalbare technologie die wij perfect hier en nu kunnen voorzien in jouw bouwproject.
  • Wij hameren op kwaliteit en werken dus enkel met kwaliteitsmerken (Niko & BTicino).
  • De ontwikkeling van domotica stopt niet. Daarom scholen wij ons constant bij op het vlak van de nieuwste domoticatechnologieën. Dat is onze garantie voor de toekomst.

Vragen? Laat ons praten!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van domotica voor jouw woning? Laat het ons weten. Wij geven je een degelijke uitleg over wat wel en niet kan. Je kunt ook meteen een offerte aanvragen of bel: 0495 27 14 96 (Kevin) of 0495 79 58 53 (Cedriek).

Je bent handig en ziet een begeleide aanpak voor het installeren van jouw domotica ook zitten? We bespreken graag de mogelijkheden.

Meer info of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.