Elektriciteit van a tot z

Of je nu nieuw bouwt of renoveert; elektriciteit is een zodanig allesomvattend onderdeel van jouw woningproject dat het gemakkelijk is om het overzicht te verliezen. Op dat moment heb je nood aan een stabiele en betrouwbare partner die zicht heeft op het totaalplaatje.

Totaalprojecten zijn zowat ons stokpaardje en dat is bij elektriciteit niet anders. Algemene elektriciteit, domotica of verlichting: je zit safe met de expertise van Mebutec.

Algemene elektriciteit

Wij bieden je één betrouwbaar aanspreekpunt voor al jouw elektriciteitswerken, waaronder het plaatsen van bekabeling, stopcontacten, schakelaars, lichtpunten, TV- en telefoonaansluiting, enzovoort.

Lees meer

Domotica

Wij installeren graag de domoticasystemen van Niko of BTicino. Van eenvoudig tot geavanceerd; bij deze merken vind je zeker een systeem dat bij jouw wensen past. Onze domoticasystemen kunnen worden bediend met drukknoppen, met wireless afstandsbediening, en zelfs met je smartphone.

Lees meer

Verlichting

Wij verzorgen de binnen- en buitenverlichting voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Als je dat wenst, koppelen wij ook jouw verlichting aan je domoticasysteem. We hebben een boon voor LED-verlichting, want dat is vandaag zowel ecologisch als economisch het interessantst.

Lees meer

Meer info of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.